ΟΓΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΥΡΓΟΥ: “Τίποτα δεν χαρίζεται. Τα πάντα κατακτώνται με αγώνα”

0
154

 

 

 

Η Oμάδα Γυναικών Πύργου μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) εκφράζει τη συμπαράστασή της στους βιοπαλαιστές αγρότες της Ηλείας. Ενώνει τη φωνή της με τις δίκαιες διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας που μετά από την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα τους με τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην πολιτική της ΝΔ και της Ε.Ε που τους καταδικάζει στην εξαθλίωση.
Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους απεργούς της COSCO που απεργούν για το δικαίωμα τους να ζουν με αξιοπρέπεια, με τις οικογένειές τους, με ικανοποιητικούς μισθούς, μόνιμη και σταθερή δουλειά, για εφαρμογή του νόμου για ΒΑΕ, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο ξεσηκωμό των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, όπου μετά από 2 χρόνια εμπαιγμού και κοροϊδίας της κυβέρνησης, τους ξεσπιτώνει και τους πετάει στην ανεργία, ενώ ξεπουλάει “χρυσοφόρο” κομμάτι του ορυκτού μας πλούτου στους επενδυτές.
Ο δρόμος του συλλογικού αγώνα, της διεκδίκησης, η αντίσταση και η σύγκρουση με την πολιτική που θυσιάζει τις ανάγκες μας για τα κέρδη των λίγων είναι η διέξοδος για τις γυναίκες των βιοπαλαιστών αγροτών και των λαϊκών στρωμάτων.
“ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ”
ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΥΡΓΟΥ
μέλος της ΟΓΕ