Νορβηγία: Τερματοφύλακας μίκρυνε το τέρμα του!

0
181

 

 

Ο Ισλανδός Πάτρικ Γκούναρσον, εν ώρα αγώνα πρωταθλήματος, μετακίνησε τα δοκάρια της εστίας του, για να μικρύνει την απόσταση μεταξύ τους και η ομάδα του κέρδισε με 3-0

Ένα σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Νορβηγία.

Στον αγώνα της Eliteserien (πρωτάθλημα) ανάμεσα στην Βίκινγκ και την Γερβ ο τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας που επικράτησε τελικά με 3-0 αποφάσισε εν ώρα αγώνα να μετακινήσει τα δοκάρια και να μικρύνει την απόσταση τους για λίγα εκατοστά.

Ο 21χρονος Ισλανδός Πάτρικ Γκούναρσον δεν εξήγησε γιατί το έκανε αλλά η ουσία είναι πως η ομάδα του κέρδισε. Το βίντεο κυκλοφόρησε αρκετές ημέρες μετά από τον αγώνα και προκάλεσε αντιδράσεις στην Νορβηγία.

Σε δηλώσεις τους στην «Aftenbladet», ο τερματοφύάκας υποστήριξε: «Είναι ένα τελετουργικό το οποίο κάνω πριν από τα ματς, το οποίο με κάνει να νιώθω άνετα. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Απλώς κλωτσάω τα δοκάρια».

Ο βοηθός διαιτητή έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Γκούναρσον “έκανε κάτι στο δοκάρι”! Η ομάδα του υποστήριξε ότι μπορεί να είναι κάποιο τελετουργικό και επί της ουσίας δεν πήρε θέση για το θέμα.

σιμ

Η Βίκινγκ είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας στην Νορβηγία. Στην 1η είναι η Λίλεστρεμ και ακολουθεί η Μόλντε.

Ο “δράστης” είναι γενημμένος το 2000 και από το 2018 έως το 2020 ανήκει στην Μπρέντφορντ με την οποία είχε μόλις μια συμμετοχή. Έχει συμμετοχές και στην εθνική Ελπίδων της Ισλανδίας.

πηγή:https://www.protothema.gr/