ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ – Λίγα Λόγια και Πολλή Δουλειά για μια Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα

0
131

 

 

 

 

 

Υπό την προεδρία του κ. Χ. Γαβρά συνεδρίασε η διευρυμένη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ηλείας με θέματα τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ο βουλευτής κος Ανδρέας Νικολακόπουλος και η πολιτευτής κα Ιωάννα Σταθοπούλου. Επίσης στην συνεδρίαση μετείχαν, ο κος Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κος Γεώργιος Κακούρης, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας, η Αντιπρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ηλείας κα Έλσα Κωστοπούλου, ο Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε. κος Νίκος Παπανικολάου, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ε., αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων από όλη την Ηλεία.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι η ισχυρή εντολή από τον Ελληνικό λαό αποτελεί μέγιστη τιμή αλλά και μέγιστη ευθύνη. Τα πρώτα δείγματα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ θετικά και κάνουν πράξη τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις για την μείωση των φόρων. Εργαζόμαστε για καλύτερη Παιδεία και Υγεία, καλύτερες δουλειές, ασφάλεια στις γειτονιές, αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό, ολοκλήρωση των έργων υποδομής με πρώτη προτεραιότητα τον Οδικό Άξονα Πατρών-Πύργου-Τσακώνας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις ιδέες μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Δουλεύουμε ομαδικά και με αλληλεγγύη μεταξύ μας. Ο λόγος μας είναι ελεύθερος και δημιουργικός. Και βέβαια, η προσωπική μας συμπεριφορά γίνεται πάντα δημόσιο υπόδειγμα. Στα μάτια του λαού είμαστε όλοι ο καθρέφτης της Παράταξης, αλλά και της πολιτικής συνολικά. Η  μάχη κατά του λαϊκισμού δεν έχει κριθεί. Είναι μια μάχη διαρκής. Μια μάχη που θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της δικής μας κυβερνητικής θητείας. Το δηλητήριο του λαϊκισμού έχει ποτίσει οριζόντια την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου. Με όπλο την αλήθεια, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το λαϊκισμό σε όλα τα μέτωπα. Στη Βουλή, αποκαλύπτοντας την ανεπάρκεια των επιχειρημάτων των εκπροσώπων του. Στην κοινωνία, αναδεικνύοντας το ψέμα των συνθημάτων του. Αλλά ακόμη και με την προσωπική-πολιτική συμπεριφορά μας. Αποφεύγοντας εμείς οι ίδιοι τον πειρασμό των εύκολων υποσχέσεων και των φθηνών ρητορισμών. Θα αγωνισθούμε για την Αλήθεια, την Ελπίδα, την Ανάπτυξη και τη Δημοκρατία. Το οφείλουμε στην κοινωνία, το οφείλουμε στα παιδιά μας. Αγωνιζόμαστε για τη σημερινή και τις αυριανές γενιές.