Νέα Φιλαδέλφεια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη

 

 

Σε ακατάσχετη αιμορραγία που αποδίδεται σε ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι, αποδίδεται ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7.8.2023), όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, όπλο που είχε σκοτώσει τον Άλκη Καμπανό. Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία, έχοντας δεχτεί το μοιραίο χτύπημα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ιατροδικαστής δρ. Νίκος Καλογρηάς ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 29χρονος περπάτησε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Εκεί ήταν που σταμάτησε, καθώς οι δυνάμεις του είχαν ήδη αρχίσει να τον εγκαταλείπουν.

Περαστικοί από το εν λόγω σημείο άρχισαν να καλούν το ΕΚΑΒ για να μεταβεί ασθενοφόρο, ενόσω ο νεαρός αιμορραγούσε ακατάσχετα.

Εν τέλει διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί προσπάθησαν επί πάνω από μία ώρα να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς, όμως, ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόλοιπο σώμα του άτυχου νεαρού δεν εντοπίστηκαν τραύματα και όπως όλα δείχνουν, η μαχαιριά στο μπράτσο απέβη μοιραία για τον 29χρονο.

Το τραύμα στο μπράτσο ήταν βαθύ και κατά τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή έτρωσε όλα τα αγγεία του νεαρού. Εκτιμάται λοιπόν πως το τραύμα προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, ενώ ο νεαρός προσπαθούσε να αμυνθεί.

ΠΗΓΉ:https://www.newsit.gr/