Μητσοτάκης για αποτελέσματα εκλογών 2023: «Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους σας»

0
184

 

 

 

Περίπου μισή ώρα μετά τις δηλώσεις που έκανε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε έξω και αποθεώθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος που τον καταχειροκρότησε, φώναζε συνθήματα και άναψε καπνογόνα.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και την οικογένεια του για τη στήριξη που του παρείχε.

“Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Στην κυριολεξία όλη η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δουλεψαν τόσο σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη μεγάλη νίκη που ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους στενούς μου συνεργηάτες. Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και έχουμε βάλει τα θέμέλια για μία καλύτερη πατρίδα. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της κομματικής μας οργάνωσης.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στην Δάφνη, τον Κωνσταντίνο την Σόφια και την Μαρέβα,  για όλη τη στήριη που μου παρείχε αυτή τη δύσκολη τετραετία. Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου θα με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους πολίτες και εκείνοι μας ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη. Θα δώσουμε μαζί τον αγώνα ώστε στις επόμενες εκλογές η αυτοδύναμη ΝΔ να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά στην κάλπη.

Ας επιτρέψουμε σήμερα στους εαυτούς μας να χαλαρώσουμε λίγο και να γιορτάσουμε όπως αξίζει αυτή η μεγάλη νίκη που είναι νίκη της προόδου απέναντι στην καθυστέρηση και της φωτεινής Ελλάδας απέναντι στην γκρίζα που κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάζουν. Αλλά από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά.Θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά και μπροστά για να είμαστε οι οριστικοί νικητές. Το χαμόγελο και η συγκίνηση σας με γεμίζει συναισθήματα. Είμαι υπερήφανος που είμαι πρόεδρος αυτής της παράταξης”.