Μίλτος Τεντόγλου για το ταρτάν στο Ζηρίνειο: «Είναι μεγάλη ντροπή και ασέβεια για τον στίβο»

0
215

 

 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το δύο στα δύο στη σειρά αγώνων του Diamond League, στο Όσλοαλλά λίγες ώρες μετά σχολίασε την… ελληνική πραγματικότητα, την οποία συνάντησε στο Ζηρίνειο.

Όπως αποκαλύπτει ο Μίλτος Τεντόγλου με φωτογραφία που “ανέβασε” στα social media, ένα μέρος από το κουλουάρ του στίβου στο Ζηρίνειο ξηλώθηκε, κατά τις εργασίες, για να μεγαλώσει ο ποδοσφαιρικός αγωνιστικός χώρος (σ.σ. εκεί θα αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Κηφισιάς, επιστρέφοντας στη φυσική της έδρα).

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα αλλά και ποσταρίσματα που δείχνουν ότι η επέκταση του χλοοτάπητα… περιορίζει τους διαδρόμους του στίβου. Ο Γ.Σ. Κηφισιάς και Ολυμπιάδα Κηφισιάς διαμαρτυρήθηκα με επιστολή, χωρίς αποτέλεσμα και την Παρασκευή (17.06.2022) ήρθε μια… ηχηρή αντίδραση.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και αθλητής του Γ.Σ. Κηφισιάς, Μίλτος Τεντόγλου σχολίασε στα social media: “Επιστρέφω από αγώνα στην Νορβηγία και βλέπω να καταστρέφουν το στάδιο του συλλόγου μου για να μεγαλώσουν το γήπεδο του ποδοσφαίρου… Δεν έχω λόγια. Είναι μεγάλη ντροπή και ασέβεια για τον στίβο. Κρίμα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Περικλή Ιακωβάκη.

 

ΠΗΓΗ:https://www.newsit.gr/