Μεσολόγγι: «Σκανάρουν» αυτοκίνητο, κινητό και το μαχαίρι του κρεοπώλη – Στον εισαγγελέα ο 50χρονος, κρατείται για οπλοκατοχή

0
47

 

 

Νέα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη στο Μεσολόγγι αναμένεται να έχουν εντός της ημέρας οι αρχές έτσι ώστε να επεκτείνουν το πεδίο των ερευνών τους στη μυστηριώδη εξαφάνιση, που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το πανελλήνιο.

Αστυνομικοί, άνδρες της ΕΜΑΚ αλλά και η ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Μεσολογγίου αποτελούμενη από 15 άτομα και εξοπλισμένη με θερμικές κάμερες και drones εξακολουθούν να χτενίζουν από το πρωί μια μεγάλη έκταση, που επεκτείνεται από την περιοχή του Αγίου Θωμά έως και τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες έχουν χωριστεί σε ομάδας και ψάχνουν διαφορετικά σημεία που εμπλέκονται με την εξαφάνιση του Μπάμπη.

55_3.jpg

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος, που κρατείται από το Σάββατο στο τμήμα Ασφαλείας του Μεσολογγίου κι εξετάζεται ως ύποπτος για την εξαφάνιση οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, καθώς έχει συλληφθεί με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους άνδρες της ΕΛΑΣ στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι το οποίο και κατασχέθηκε.

Όπως μεταδίδει από την περιοχή ο Απόστολος Βουλδής για το tempo24.news αποφασίστηκε, ο 50χρονος  να κρατηθεί μέχρι αύριο στη 1 το μεσημέρι οπότε και θα γίνει η δίκη του.

Ο κρεοπώλης που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον 31χρονο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αρνείται ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή στη μυστηριώδη υπόθεση. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως το μαχαίρι βρέθηκε πάνω του, λόγω του επαγγέλματός του.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 51χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο.