Για «μεμονωμένο» συμβάν κάνει λόγο η ταβέρνα που τηγάνισε ζωντάνα τα ψάρια

0
192

 

 

 

Για μεμονωμένο περιστατικό κάνει λόγο μέσω του δικηγόρου της η ψαροταβέρνα στην Κάρπαθο μετά το σάλος που προκλήθηκε με βίντεο όπου τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια.

Όπως μεταδίδει η rodiaki.gr, η διεύθυνση του καταστήματος, μετά τις αντιδράσεις, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά» στην «κακοποίηση ζώων».

Στην απάντηση αναφέρεται:

«Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο κατάστημά μας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ’ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπ’οψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργιάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και υποσχόμαστε μέσω της πολύτιμης ανατροφοδότησης σας να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε διάσταση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση, Εκ της διευθύνσεως»