Μελωδική βραδιά από το ΚΑΠΗ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Με μια όμορφη μελωδική βραδιά, με τη συμμετοχή της χορωδίας του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου, το ΚΑΠΗ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας υποδέχθηκε την καλοκαιρινή σεζόν.
Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουλίου 2023, στο μικρό ανοιχτό θέατρο μπροστά από το παλαιό Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν όχι μόνο μέλη του ΚΑΠΗ αλλά και κάτοικοι και επισκέπτες της Ολυμπίας. Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Δήμου να κρατήσει ενεργό το ΚΑΠΗ με πρωτοβουλίες και δράσεις που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των μελών του. Αντίστοιχα η Πρόεδρος της ΚΕΔΑΟ, Αντιδήμαρχος κα Ρόη Αντωνοπούλου έκανε έναν σύντομο απολογισμό δράσης της χρονιάς που πέρασε, ενώ προσέφερε, ως δείγμα ευγνωμοσύνης, αναμνηστικό δώρο στην υπεύθυνη της χορωδίας κα Κωστούλα Σακκά, δίνοντας τη «σκυτάλη» στη χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου, η οποία συνεπήρε το κοινό με αγαπημένα τραγούδια από το Ελληνικό ρεπερτόριο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Βασίλης Αρβανίτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Μαρούντας, η Πρόεδρος του ΛτΕ Πύργου κα Αικατερίνη Παρασκευοπούλου, το μέλος του Δ.Σ. ΛτΕ κα Μαρίνα Νικολακοπούλου, καθώς επίσης ο Πρόεδρος και η Γ.Γ. του Συλλόγου εν Αθήναις Διβριωτών κ. Διομήδης Τόλιος και κα Ηλιάνα Γκατσούλη αντίστοιχα. Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές, προσφορά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.