Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Ανδρέα Νικολακόπουλου στον Πύργο Τρείς κρίσιμοι στόχοι για την Ηλεία Κατακλύστηκαν από εκατοντάδες κατοίκους οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του Επαρχείου

Την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του υποψηφίου βουλευτή Ηλείας κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου, έδειξαν εκατοντάδες κάτοικοι από τον Πύργο αλλά και ολόκληρη την Ηλεία, στη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στους κατάμεστους χώρους του Επαρχείου.
Οι αίθουσες του Επαρχείου αποδείχτηκαν μικρές για να χωρέσουν τους πολίτες που προσήλθαν στην πολιτική εκδήλωση που έκανε προς τιμήν τους ο βουλευτής Ηλείας, με αποτέλεσμα να κατακλυστεί και ο πλαϊνός χώρος της κεντρικής πλατείας Πύργου.

Πλήθος κατοίκων αλλά και φορέων προσήλθαν για να σφίξουν θερμά το χέρι του Ανδρέα Νικολακόπουλου, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό του, αναγνωρίζοντας τις διαρκείς προσπάθειες που έκανε κατά την απερχόμενη τετραετία στο Κοινοβούλιο αλλά και στους αρμόδιους φορείς, για την επίλυση προβλημάτων και άλλων θεμάτων που απασχολούν το Νομό μας.
Κατά τη σύντομη ομιλία του προς τους πολιτικούς φίλους του, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης σε γενικότερο αλλά και σε τοπικό επίπεδο, όπου όπως είπε κατασκευάζεται το μεγαλύτερο έργο του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος, το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το έσπασε οκτώ κομμάτια, προκειμένου να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα και πολιτικές της σκοπιμότητες.
Τρεις μεγάλοι στόχοι
Παράλληλα ο κ. Νικολακόπουλος προσδιόρισε τρεις μεγάλους στόχους για την επόμενη τετραετία, για τους οποίους τόνισε πως θα εργαστούμε σκληρά για την επίτευξή τους, που είναι οι εξής:
-Αναβάθμιση της δημόσιας υγείας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν γι’ αυτό με την ενίσχυση με προσωπικό, κάτι που είπε και ο πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ηλεία, με πρώτιστο στόχο να προσελκύσουμε ιατρούς στα Νοσοκομεία μας.

-Η Ηλεία θα πρέπει να πάρει αυτό που αξίζει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θα εργαστούμε γι’ αυτό. Πρόσφατα είχαμε και μια θετική εξέλιξη με μια παραχώρηση του ξενοδοχείου «Απόλλων» που έκανε ο πρωθυπουργός στην Αρχ. Ολυμπία μετά από πολλά χρόνια. Θα αγωνιστούμε για να πάρουμε αυτό που αξίζει στην Ηλεία.
-Μπορούμε να προσελκύσουμε κάποιες μεγάλες επενδύσεις στην Ηλεία. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος, έχει τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε και αυτό, αξιοποιώντας τον Καϊάφα, καθώς και άλλες περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.