Μάριος Αθανασίου: Η σχέση του με την κομμωτική και οι μεγάλες αλλαγές

0
379

 

 

 

 

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και τα σχέδιά του με τον φορέα υποστήριξης μονογονεϊκής οικογένειας «ΜΙΑ ΖΩΗ».

Αποκαλυπτικός για μία καόμη φορά σε συνέντευξή του, ο αγαπημένος ηθοποιός Μάριος Αθανασίου. «Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, το κάνω πάντα στη ζωή μου. Νομίζω από μικρό με χαρακτήριζε, χωρίς να έχω κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Στα social media δεν κάνω πολύ κουβέντα με τον κόσμο. Τα φοβάμαι λίγο τα social media και προσπαθώ να τα χρησιμοποιώ όσο καλύτερα για τους λόγους που τα χρειάζομαι, είτε αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά μου, ή με κάποια δράση που κάνουμε με την ομάδα.

Ούτε μπαίνω σε αντιπαραθέσεις, σέβομαι τις απόψεις των ανθρώπων», σημείωσε ο Μάριος Αθανασίου.

Πέραν της ενασχόλησής του με την υποκριτική, ο Μάριος Αθανασίου διατηρεί και δικό του κομμωτήριο. Πώς προέκυψε, όμως, η σχέση του με την κομμωτική;

«Δεν έχω δουλέψει ως κομμωτής. Έχω τελειώσει σχολή κομμωτικής, επειδή είχε η μητέρα μου κομμωτήριο. Ήξερα από την αρχή ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και ότι ήταν τσάμπα αυτό που γινόταν», απάντησε ο Μάριος Αθανασίου.

Αναφερόμενος στο ξεκίνημά του, και στις αλλαγές που έχουν γίνει μέσα σε αυτά τα χρόνια στο χώρο του θεάματος, είπε ότι «Έρχομαι σε αμηχανία όταν βλέπω τον εαυτό μου. Έχω αλλάξει πάρα πολύ μέσα στα χρόνια.

Βλέπω τεράστιες αλλαγές πάνω μου. Η τηλεόραση όταν ξεκινούσα ήταν πιο αυθόρμητη.

Όλοι πιστεύαμε όταν ξεκινούσαμε ότι θα φτιάξουμε το χώρο, ότι θα κάνουμε τα δικά μας, και οι σκηνοθέτες, οι παραγωγοί, οι σεναριογράφοι, οι ηθοποιοί, όλοι. Η κρίση έκανε ένα μεγάλο κραδασμό και χάθηκε αυτό το στοιχείο.

Τώρα βλέπω ότι γίνεται μια στροφή στο να βρούμε και άλλα σίριαλ και άλλους τρόπους, όπως με τις πλατφόρμες, που δίνει μια καινούργια ώθηση στη δουλειά», σημειώνει ο Μάριος Αθανασίου.

Σχετικά με τη σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά» στην οποία συμμετέχει, ο Μάριος Αθανασίου είπε ότι «Η σειρά είναι μια ευτυχής συγκυρία αυτή την εποχή. Προσπαθούμε και εμείς να έχουμε ένα καλό κλίμα. Είναι δύσκολα τα γυρίσματα αυτή την εποχή. Δεν ξέρω ακόμα αν θα συνεχιστεί και του χρόνου».

«Θεατρικά, η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη γιατί δεν υπήρχε τίποτα, καθώς αυτό ήταν το καλύτερο για την πανδημία. Στη δεύτερη χρονιά ήταν πιο μπερδεμένα τα πράγματα και προτίμησα να απέχω. Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερα τα θέατρα τώρα. Τώρα έχουμε ξεχάσει τον κορονοϊό, αλλά τα ίδια νούμερα έχουμε», σχολίασε αναφορικά με την αποχή του από το θέατρο.

πηγή:https://www.newsit.gr/