Μαρία Σάκκαρη – Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Σύννεφα» στη σχέση τους

0
261

 

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού. Ο γιος του πρωθυπουργού και η τενίστρια έβαλαν τίτλους τέλους στη σχέση τους πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Γιώργος Λιάγκας επικαλέστηκε δικές του πληροφορίες, ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι. Είναι ρεπορτάζ, αλλά μετά από έναν μήνα ξαναφουντώνει ο έρωτας. Το ξέρουμε εμείς αυτό;» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω να έχουν πέσει και στα πατώματα».

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίας Σάκκαρη δημοσιεύτηκε στα social media στα τέλη Νοεμβρίου.

Γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020, έγιναν ζευγάρι αρχές του 2021. Η Μαρία Σάκκαρη είχε δηλώσει στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ πως «ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κώνσταντίνο. Η στήριξή του στο απαιτητικό της ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη. Παίζει πολύ ωραίο τένις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα ξανά παίξουμε στο μέλλον».

 

ΠΗΓΗ:https://www.tlife.gr/