Μαρία Κορινθίου: Η νέα ανάρτηση από το νοσοκομείο – «Σύντομα θα σας πω τι είχα»

0
23

 

 

 

Η Μαρία Κορινθίου θα αναγκαστεί να λείψει για μερικές ημέρες από το πόστο της στο «Πρωινό», καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια εχθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει τον γιατρό της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ξανά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Διάβασε όσα έγραψε η Μαρία Κορινθίου: 

«Θα το λέω και θα το ξαναλέω: «Πόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να περιτριγυρίζεσαι και να μαγνητίζεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε αγαπάνε, σε αγκαλιάζουν, σε προσέχουν». Ο γιατρός μου, ο εξαιρετικός γιατρός μου, αγγειοχειρουργός ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ και με αγαπάει, και με πρόσεξε και τον «παίδεψα» και με έκανε περδίκι και θέλω να το μοιραστώ δημόσια πόσο σπουδαίος είναι, και δημόσια να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη σου πάνω απ´ όλα! Σύντομα θα σας πω τι είχα…. μεγάλο κύμα αγάπης και από όλους εσάς, διαβάζω μερικά μηνύματα( δεν μπορώ ακόμα), θα σας στειλω καρδιές και ευγνωμοσύνη. Και μόνο που με λέτε «Μαράκι μας» …πετάω» έγραψε η Μαρία Κορινθίου.