Μαγνησία: Άντρας προσπάθησε να βιάσει άλογο στα Κάτω Λεχώνια – «Το έριξε κάτω και άρχισε τις περιπτύξεις»

0
179

 

 

 

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγγέλθηκε στην αστυνομία στη Μαγνησία. Αρνητικός πρωταγωνιστής ένας άντρας, ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει ένα άλογο.

Ξεπερνά ακόμη και την πλέον νοσηρή φαντασία μία επώνυμη καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές Αρχές της Μαγνησίας. Όπως έγραψε ο taxydromos.gr, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, την Παρασκευή, 25 Αυγούστου, ένας άντρας από την περιοχή του κεντρικού Πηλίου, πήγε σε κτήμα στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων και αποπειράθηκε να βιάσει ένα άλογο, και συγκεκριμένα μία θηλυκή φοράδα!

«Το έριξε κάτω, του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (σ.σ. παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις», αναφέρει ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία.

«Ευτυχώς εκείνη την ώρα επέστρεφε ο ιδιοκτήτης και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εμετική πράξη του. Τον κυνηγήσαμε αλλά χάθηκε…», περιέγραψε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το πρωτοφανές συμβάν.

Οι Αρχές της Μαγνησίας έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα χαρακτηριστικά του φερόμενου ως δράστη, και τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν στα ίχνη του.