Λιζέτα Νικολάου: Τη Δευτέρα η κηδεία – Το «ευχαριστώ» του γιου της Αλέξανδρου Λιάνη

0
119

 

 

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου θα ειπωθεί το τελευταίο αντίο στη Λιζέτα Νικολάου. Ο γιος της τραγουδίστριας, Αλέξανδρος Λιάνης, ευχαριστεί όλους όσοι εξέφρασαν την «αμέριστη συμπαράσταση σε εμένα και την οικογένειά μου».

Τη Δευτέρα (14.08.2023) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της τραγουδίστριας Λιζέτας Νικολάου, η οποία πέθανε την Παρασκευή (11.08.2023), ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία μετά από σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι μετά από πτώση.

Ο γιος της ενημέρωσε για την ημερομηνία της κηδείας της μητέρας του, στέλνοντας, παράλληλα, και το δικό του μήνυμα για την απώλειά της.

Ο Αλέξανδρος Λιάνης ευχαρίστησε για την «καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε τη μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης».

 

ΠΗΓΗ: https://www.newsit.gr/