Λαμία: Ρομά χτύπησαν δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη

0
71

 

 

Μία ομάδα Ρομά επιτέθηκε και τραυμάτισε δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το tvstar.gr, όταν οι δημοτικοί αστυνομικοί που περιπολούσαν εκεί έκαναν παρατήρηση σε Ρομά που είχαν παρκάρει παράνομα. Σύντομα στο σημείο έσπευσαν και άλλοι Ρομά και επιτέθηκαν με μανία στους δημοτικούς αστυνομικούς.

MAG24.GR - Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης απο κάμερα ασφαλείας

Ένας πολίτης που έτυχε να περνάει από το σημείο και προσπάθησε να βοηθήσει τους άτυχους δημοτικούς αστυνομικούς, ωστόσο και εκείνος δέχθηκε την επίθεση των Ρομά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Διερχόμενοι ενημέρωσαν την αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τους Ρομά να έχουν γίνει «καπνός».

202211032036074952
202211032036154458

Οι δημοτικοί αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Λαμίας προκειμένου να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες.

MAG24.GR - Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης στην Πλ.Πάρκου

Σύμφωνα με το mak24.gr, αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για επίθεση με απίστευτη μανία ενώ κι ένας περαστικός που προσπάθησε να μπει στη μέση, τον χτύπησαν με κλωτσιά στο πρόσωπο.

MAG24.GR - Δηλώσεις χτυπημένου πολίτη που πήγε να σώσει τον αστυνομικό

Σημειώνεται πως οι Ρομά προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά στην ανατολική έξοδο της Λαμίας πληρώματα της ΔΙΑΣ τους μπλοκάρισαν με αποτέλεσμα να δεχθούν κι εκείνοι επίθεση. Ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν- εγκαίρως- από την ΟΠΚΕ και άλλες υπηρεσίες και οι Ρομά οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

MAG24.GR - Δηλώσεις του κ.Φώσκολου μετά την σοκαριστική επίθεση