Κούγιας κατά της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους: “Δεν δέχομαι να λέει το παιδί η μαμά μου ο Μήτσος”

0
196

 

 

Την πλήρη αντίθεσή του με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, σε δημόσιες δηλώσεις του.

“Εκείνη την εποχή που εξελίχθηκα κι εγώ ποιοτικά σαν άνθρωπος, υπήρχαν άλλες κοινωνικές συνθήκες. Από αυτές τις κοινωνικές συνθήκες συνεχίζω να συμμερίζομαι τις περισσότερες. Δηλαδή δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς να μου επιβάλει εμένα να δεχτώ ότι επιτρέπεται να υιοθετούν παιδιά δύο ομόφυλοι. Και να λέει το παιδί μου “η μητέρα μου η Καλλιόπη και ο μπαμπάς μου η Αρσινόη’ είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

“Και ούτε να υιοθετούν δύο άντρες και να λέει “η μαμά μου ο Μήτσος και ο μπαμπάς μου ο Γιώργος”. Έχω μία διαφορετική προσέγγιση στα γεγονότα με πολύ απλό τρόπο και είμαι κατά όλων αυτών. Αυτές είναι οι αρχές μου και επιτρέψτε μου να τις υπερασπίζομαι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι την ιδιαιτερότητα άλλων ανθρώπων” πρόσθεσε ο δικηγόρος, προκαλώντας την αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

Πριν από την τοποθέτηση αυτή, ο ποινικολόγος σχολίασε και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε αυτόν και τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα, με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη.

“Ο συγκεκριμένος κύριος, πριν αναλάβω την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη, ήταν και είναι εκτός του κοινωνικού και επιστημονικού μου κύκλου. Αυτός μου απηύθυνε τον λόγο. Δεν μπορεί ξαφνικά να έρχεται κάποιος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και να μου μιλά με φιλικό τρόπο. Πραγματικά αντέδρασα λέγοντας αυτό, ότι είναι νομικά αμόρφωτος. Μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι προέβαλε σαν ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του ότι έχει δώσει το πρώτο γκέι φιλί στον ελληνικό κινηματογράφο” σχολίασε για τον γνωστό ηθοποιό.

ΠΗΓΗ:https://www.thebest.gr/