Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο – Συγκλονίζουν τα λόγια του γαμπρού του 40χρονου αγνοούμενου

0
306

 

 

 

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο Μπουγά, τον άνδρα που εξαφανίστηκε από τον Πύργο μετά την άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε. Ο γαμπρός του συγκλονίζει μιλώντας για τον 40χρονο και τις οδυνηρές εμπειρίες που είχε στο παρελθόν, ενώ την ίδια ώρα και νέες μαρτυρίες “δείχνουν” ότι ο Θύμιος ενδεχομένως βρίσκεται στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ως αρκετά σοβαρές αξιολογούνται οι μαρτυρίες πέντε ανθρώπων, σύμφωνα με τις οποίες ο 40χρονος ίσως κινείται γύρω από τον Πύργου, στον Πειραιά. Όπως ανέφεραν οι μάρτυρες, είδαν έναν άνδρα στα στενά γύρω από τον Πύργο, που τόσο ο σωματότυπός του, όσο και ο μηχανισμός ομιλίας του -έχει τραχειοστομία- ταιριάζει απόλυτα με τον 40χρονο Θύμιο, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου εκφοβισμού στον Πύργο και αγνοείται η τύχη του από τις 4 Μαΐου.

Όταν προσπάθησαν να τον πλησιάσουν, αυτός απομακρύνθηκε τρέχοντας και χάθηκαν τα ίχνη του, με αποτέλεσμα οι έρευνες να έχουν ξεκινήσει από το μηδέν. “Όποιος τον εντοπίζει θα πρέπει να τον παρακολουθεί από απόσταση, να μην τον πλησιάσει και να καλεί αμέσως το 1065 στην υπηρεσία Silver Alert” συνιστά ο ο διοικητής της Γεράσιμος Κουρούκλης, μιλώντας στη εκπομπή “Από τις έξι”, καθώς, όπως σημειώνει “αντιλαμβάνεται την παραμικρή κίνηση και είναι σε κατάσταση πανικού”.

“Ο Ευθύμης φαίνεται ότι είναι ζωντανός και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα είπε” ο Γεράσιμος Κουρούκλης “Εδώ και μία εβδομάδα είναι στον Πειραιά, δεν γνωρίζουμε για ποιους  ακριβώς λόγους. Οι μαρτυρίες μας είναι διασταυρωμένες, αυτές οι έξι με επτά που έχουμε, γιατί είχαμε άλλες δύο χθες, και συγκεκριμένα για τη λεωφόρο Θηβών. Κάθε φορά που αντιλαμβάνεται ότι τον αναγνωρίζουν το βάζει στα πόδια”, συμπλήρωσε.

Γι’ αυτό και ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert επισημαίνει, πως “όποιοι τον εντοπίζουν, θα πρέπει να τον παρακολουθούν από απόσταση, να μην τον πλησιάζουν και να καλούν αμέσως το 1065 στην υπηρεσία Silver Alert και χωρίς να τον χάσουν από τα μάτια τους να μας δώσουν το σημείο που βρίσκεται, ώστε να μπορέσουμε να κατευθύνουμε εθελοντές και την ελληνική αστυνομία για να τον προσεγγίσουν “αντιλαμβάνεται την παραμικρή κίνηση. Είναι πανέξυπνος”, προειδοποιεί.

Συγκλονίζει ο γαμπρός του Θύμιου – “Είχε φίλους, έβγαινε έξω. Όταν έγινε το συμβάν έμεινε μόνος”

Ο γαμπρός του 40χρονου συγκλονίζει μιλώντας στην ΕΡΤ. Όπως λέει, δυστυχώς, δεν έχουν καμία πληροφορία για τον Θύμιο και απευθύνει έκκληση σε όποιον τον εντοπίσει να τηλεφωνήσει αμέσως στην αστυνομία γιατί, όπως επισημαίνει, “ο Θύμιος έχει πραγματικά ανάγκη για βοήθεια και δεν το έχει καταλάβει”.

Τον περιγράφει ως άτομο μοναχικό, που δεν είχε κοινωνικές επαφές μετά το ατύχημα που είχε ως συνέπεια την παραμόρφωσή του.

Ο Θύμιος μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι. Τότε, όμως, και μέσα σε μία στιγμή όλα άλλαξαν λέει ο γαμπρός του, Στάθης Κωστάκος. Έχασε ξαφνικά τη δουλειά του, έχασε τους φίλους του, το χαμόγελό του, έχασε όλα αυτά που για πολλούς θεωρούνται δεδομένα.

“Δεν έχουμε καμία πληροφορία… καμία απολύτως. Βγαίνουμε τα βράδια έξω να ψάξουμε από δω από κει… Κοιτάμε τους κάδους τα βράδια, μήπως είναι κρυμμένος”, αναφέρει ο γαμπρός του Θύμιου. “Όσο για το περιστατικό του παρελθόντος”, λέει με σιγουριά ότι “ήταν απόπειρα αυτοκτονίας… Δεν μας είπε το γιατί ο Θύμιος… Πήγε να αυτοκτονήσει στην Τρίπολη. Δεν μας διευκρίνισε το γιατί ποτέ”.

Καθώς, βρισκόταν στην Τρίπολη, όπου ζούσε και εργαζόταν, είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε, το οποίο εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, του στέρησε και το μισό του πρόσωπο, αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του, με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

“Πριν από αυτό είχε παρέες στην Τρίπολη, είχε φίλους, έβγαινε έξω, ήταν κοινωνικός δεν ήταν απόμακρος. Όταν έγινε το συμβάν έμεινε μόνος. Μετά το ατύχημα ήταν τρομακτικό…” περιγράφει ο κ. Κωστάκος. “Εμείς ήμασταν δίπλα του την στιγμή που τον έφεραν από την Τρίπολη… Κάθε στιγμή δίπλα του. Τη στιγμή όμως, που επέλεξε να ζήσει μόνος του -συγχωρέστε με για την έκφραση- δεν μπορούσαμε να γίνουμε «στενός κορσές»”, λέει ο γαμπρός του Θύμιου.

Και καλεί “όποιος δει ή αντιληφθεί κάτι ένα τηλέφωνο την αστυνομία, γιατί αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται πραγματικά βοήθεια και δεν το έχει καταλάβει…”.

Τα τελευταία χρόνια, ο Θύμιος έχει επιλέξει να ζει στη σκιά, αναζητώντας εγκαταλελειμμένα σπίτια για να μείνει

ΠΗΓΗ:https://tempo24.news/