Κοπή πίτας Αστυνομικού Τμήματος Πύργου

0
190

 

 

 

 

Σε μία σεμνή και λιτή τελετή, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, το πρωί της Δευτέρας στον Πύργο.

Παρουσία του Αστυνομικού  Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνταλου, της Διοικητού του Α.Τ. Πυργου κας Ιωαννας Δημοπούλου    του Προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλειας κ.Γρήγορη Κατσώλη , ο Αστυνομικός –  Αντιδημαρχος Πύργου Μαρίνος Αχτύπης, καθώς επίσης και αρκετοί συνάδελφοι.

Ο Διευθυντής με τους αξιωματικούς και το αστυνομικό προσωπικό, αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά, με την ελπίδα όπως είπε “το 2022 να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη και αισιοδοξία”

Ευχήθηκε σε όλους η χρονιά αυτή να είναι εποικοδομητική, με υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη
Ευχαρίστησε όλους για το αξιέπαινο έργο που επιτελούν ειδικά τις ημέρες που διανύουμε, έχοντας όπως τόνισε “ως πρωταρχικό ρόλο την ασφάλεια των συμπολιτών μας αλλά και την προστασία όλων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η Κα Δημοπουλου ευχήθηκε «χρόνια πολλά σε όλη την αστυνομική οικογένεια, δημιουργικότητα και προσήλωση στο σημαντικό καθήκον των αστυνομικών» Ο Προεδρος Γρ. Κατσώλης αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα των στελεχών του Τμήματος και αναφέρθηκε στον νευραλγικό τομέα της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας από την Ομάδα ΔΙΑΣ , που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό επιχειρούν νύχτα μέρα στην περιοχή μας. Τέλος ο Αντιδήμαρχος Πυργου Μαρίνος Αχτυπης αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Αστυνομικού Τμήματος καθώς και στην συνεργασία και το καλό κλίμα που διακατέχει την υπηρεσία, αποτέλεσμα της σωστής διοίκησης και του επαγγελματισμού των αστυνομικών της Διεύθυνσης Ηλείας

 Την ευλογία του έδωσε ο Ιερέας του Ι Ν Αγίας Τριάδας Πύργου,  πατήρ Νεκταριος.