Κιάτο: Μυστήριο με τον θάνατο 35χρονης αφού έφαγε χόρτα – Χαροπαλεύει η μητέρα της

0
268

 

 

 

Οι γιατροί δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν αν επρόκειτο για αλλαντίαση ή  οι δύο γυναίκες έπαθαν άλλου είδους δηλητηρίαση από χόρτα που κατανάλωσαν

Mυστήριο παραμένει τι ήταν αυτό που σκότωσε την 35χρονη  γυναίκα από το Κιάτο και έστειλε τη μητέρα της στην εντατική σε πολύ σοβαρή κατάσταση.  Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο έφαγαν από το ίδιο φαγητό και αμέσως μετά αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία.

Οι δύο  γυναίκες, μητέρα και κόρη , την Παρασκευή το βράδυ αισθάνθηκαν έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα οι συγγενείς τους να καλέσουν ασθενοφόρο και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας στο Κιάτο. Εκεί διαπιστώθηκε από τους γιατρούς πως η 35χρονη δυστυχώς είχε καταλήξει. Η μητέρα της όμως ήταν ακόμη εν ζωή αλλά σε σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί  ζήτησαν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου αμέσως διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.  Παράλληλα στις εξετάσεις που της έγιναν βρέθηκε θετική και στον κορωνοϊό, κάτι όμως που δεν έχει να κάνει με τη σοβαρότητα της κατάστασής της.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 35χρονη γυναίκα πιθανόν να κατέληξε από τοξική δηλητηρίαση από κλωστηρίδιο της αλλαντίασης. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με μια άλλη άποψη των γιατρών, δεν αποκλείεται οι δύο γυναίκες να κατανάλωσαν ένα άγριο χορταρικό που είναι γνωστό και ως «διαβολόχορτο».

Οι συγγενείς των δύο γυναικών βεβαίωσαν τους γιατρούς πως εκείνη την ημέρα είχαν καταναλώσει χόρτα, δίχως όμως να είναι σε θέση να πουν με ακρίβεια τι είδους ακριβώς ήταν αυτά.
Απαντήσεις αναμένεται να έχουμε μετά την νεκροψία και νεκροτομή που διενεργηθεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία στο άψυχο σώμα της άτυχης 35χρονης, νώ παράλληλα  προανάκριση διενεργεί και το αστυνομικό τμήμα Κιάτου.