Καυγάς για γλέντι βάπτισης στη Λάρισα οδήγησε 63χρονο στο νοσοκομείο

 

 

 

Ο 63χρονος έχασε την ισορροπία του, βρέθηκε στο κενό και προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας.

Άσχημη εξέλιξη είχε ο χθεσινοβραδινός καβγάς μεταξύ δυο οικογενειών που διαμένουν σε διαφορετικούς ορόφους σε τριώροφη πολυκατοικία στα Ταμπάκια Λάρισας καθώς ένα 63χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από τον 3ο όροφο.

Σύμφωνα με το onlarissa, που επικαλείται την εφημερίδα “Ελευθερία”, στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, επί της Γουλιανού 11,  οικογένεια είχε γλέντι για τα βαφτίσια παιδιού. Στον 3ο όροφο διαμένει ο 63χρονος με τη σύζυγό του, οι οποίοι,  ενοχλούνταν από το γλέντι, που συνεχιζόταν ως και μετά τις 11 περίπου το βράδυ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν τη φασαρία, χωρίς να εισακουστούν.

Βγήκε στο μπαλκόνι για να διαμαρτυρηθεί και έπεσε στο κενό

Τότε, ο 63χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και φέρεται να επιχείρησε να πετάξει κάποιο αντικείμενο, στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου. Ομως για άγνωστους λόγους, ίσως παραπάτησε, ίσως έχασε την ισορροπία του…. τελικά  βρέθηκε στο κενό και προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας.

Η πρόσκρουση ήταν βίαιη και ο τραυματισμός του βαρύτατος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο του ατυχήματος, απεγκλώβισαν τον 63χρονο με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

https://www.in.gr/