Κατερίνα Στεφανίδη: «Ελπίζω ότι μέσα στην ατυχία ήμουν λίγο τυχερή»

0
194

 

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη τραυματίστηκε λίγο πριν τα προκριματικά και δεν κατάφερε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε στο άλμα επί κοντώ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Όπως εξήγησε η ίδια μετά τον αγώνα, ένα πρόβλημα στο πόδι την οδήγησε ακόμη και στη λιποθυμία, αλλά σε ανάρτησή της στα social media, η Στεφανίδη εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η ανάρτηση της Στεφανίδη

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας».