Ηλεία: “Θύματα” του αρνητή ιερέα οι γονείς του τραγικού αγοριού που ορφάνεψε για δεύτερη φορά

0
145

 

 

 

Τέσσερις φορές η μοίρα χτύπησε τον άτυχο 12χρονο από το Βαρθολομιό Ηλείας, που έμεινε μόνος του στον κόσμο, μετά και τον θάνατο του θετού του πατέρα από κορονοϊό.

Το παιδί είχε χάσει τους βιολογικούς του γονείς, όταν ήταν ακόμη σε πολύ μικρή ηλικία.

Η θετή του μητέρα νικήθηκε από την covid-19 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής τους, ανήκαν στο φανατικό κοινό γνωστού για την αντιεμβολιαστική ρητορική του ιερέα.

Πρόκειται για τον ιερέα που ήταν οργανωτής της περίφημης εκδρομής στους Αγίους Τόπους, της οποίας οι συμμετέχοντες κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ήταν από τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού, ανάμεσά τους και ο άτυχος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ο πρώτος νεκρός από κορονοϊό στη χώρα μας.

Όπως λένε γείτονες της 58χρονης, θετής μητέρας του άτυχου παιδιού, η γυναίκα ήταν θρησκόληπτη και είχε επηρεαστεί από τα “πύρινα” κηρύγματα του ιερέα ενάντια στο εμβόλιο, αφού τους έλεγε πως αν το κάνουν “θα βάλουν μέσα τους τον Αντίχριστο”.

Ακούστε τη συγκλονιστική περιγραφή της αδερφή της, πριν από λίγες ημέρες:

 

 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, ο ιερέας μαζί με γιατρούς, επίσης αρνητές, οργανώνουν ομιλίες, στις οποίες αναλύουν τις απόψεις τους σχετικά με τον ιό και προσπαθούν να πείσουν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν.

Όπως αναφέρεται στις καταγγελίες, ο ιερέας δείχνει καθημερινά στην πράξη ότι δεν υπολογίζει την πανδημία, αρνούμενος να φορέσει μάσκα, ενώ μάλιστα δεν αφήνει και κανέναν πιστό να εισέλθει στην εκκλησία φορώντας μάσκα.

Μέσα στις απίστευτες καταγγελίες, το οξύμωρο είναι πως ο ίδιος ο ιερέας είχε κολλήσει κορονοϊό, και νόσησε μάλιστα βαριά, αφού σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ακόμη λαμβάνει οξυγόνο.

Ακούστε όσα έχουν πει κάτοικοι της περιοχής:

 

 

Τα αρνείται όλα

Ο ίδιος ο ιερέας αρνείται όλες τις καταγγελίες και υποστηρίζει πως στο ναό του τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις «αγρυπνίες», κατά τη διάρκεια των οποίων φέρεται να κάνει κατηχήσεις κατά του ιού, δεν έδωσε καμία απάντηση.

Όμως, όλα δείχνουν ότι υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας αντιεμβολιαστών, μια ομάδα θρησκόληπτων σκοταδιστών, που οδηγεί στην απώλεια ανθρώπινων ζωών.

π[ηγή:https://tempo24.news/