Ηλεία:Αισιόδοξα μηνύματα για το 17 μηνών αγοράκι που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου

0
113

 

 

 

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 17 μηνών αγοριού, που μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής από το Νοσοκομείο Πύργου διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία η Βοήθεια”.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες , το αγοράκι απωσωληνώθηκε μετά από τις σημερινές εξετάσεις που υπεβλήθη από τους θεράποντες ιατρούς με επικεφαλής τον Διευθυνή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη. Θα παραμείνει για ακόμα ένα 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο “έχει ξεφύγει κάθε κίνδυνο για τη ζωή του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος” δήλωσε  o κ. Ηλιάδης.

iliadis-620x394.jpg

Δεν αποκλείεται αύριο το 17μηνών παιδί από τη Γαστούνη, να μεταφερθεί στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, όπου θα συνεχιστεί η θεραπευτική αγωγή. Ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί και για τους Ιατρούς το αίτιο που προκάλεσε την κλινική εικόνα του παιδιού. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει “κάποια λοίμωξη, μηνιγγίτίδα ή εγκεφαλίτιδα. Είναι καλά στην υγεία του, δεν του έχει αφήσει κάποιο υπόλειμμα”, επισημαίνει ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων.

Υπενθυμίζεται πως το αγοράκι που αρχικά εμφάνισε υψηλό πυρετό και στη συνέχεια σπασμούς, μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του αποφάσιστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Ρίου.