Ηλεία: Άγρια ληστεία με απειλή για απαγωγή παιδιού – Σακάταψαν στο ξύλο τη νεαρή μητέρα του

0
43

 

 

 

Η ληστεία που σημειώθηκε σε σπίτι στα Μακρίσια, στην Ηλεία προκαλεί οργή και φόβο. Εφιάλτης για τη μητέρα και το μικρό παιδί της…

Η εγκληματικότητα οργιάζει στην Ηλεία, με τη ληστεία που σημειώθηκε στα Μακρίσια, να κάνει επιτακτική όπως λένε οι κάτοικοι του χωριού, την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή τους. Θύματα στο χτύπημα μια 38χρονη μητέρα που βρισκόταν στο σπίτι, με το ανήλικο παιδί της. Οι δράστες μπήκαν μέσα, άρχισαν να την χτυπούν και μάλιστα για να την αναγκάσουν να τους δώσει τα χρήματα που υπήρχαν, την απείλησαν ότι θα φύγουν με το παιδί της.

Άγρια ληστεία σημειώθηκε σε σπίτι στα Μακρίσια, στην Ηλεία. Οι ληστές, μπήκαν σε σπίτι όπου εκείνη την ώρα ήταν μία 38χρονη μητέρα με το παιδί της, τους απείλησαν να δώσουν ό, τι χρήματα είχαν και ξυλοκόπησαν τη μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της γυναίκας απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι. Οι θρασύτατοι ληστές μάλιστα, επείλησαν την γυναίκα ότι θα της πάρουν το παιδί, αν δεν τους δώσει τα χρήματα.

Η γυναίκα φοβήθηκε για την ζωή του παιδιού της και έδωσε στους δύο ληστές το ποσό των 2.500 ευρώ. Οι δύο κουκουλοφόροι ληστές τράπηκαν σε φυγή. Προανάκριση διενεργεί το βστυνομικό τμήμα Μακρισίων

πηγή:https://www.newsit.gr/