Ευχαριστήριο μήνυμα στα social media για τον Υπ. Βουλευτη του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μάικ Αμπού Χάτμπα

0
219

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 3.379 πολίτες της Ηλείας, που με επέλεξαν με την ψήφο τους, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Νομό.

Τους ευχαριστώ έναν προς ένα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για όλους αυτούς και για το σύνολο των κατοίκων του νομού, προκειμένου με τη βοήθεια ολων να κάνουμε το τόπο μας καλύτερο.

Στον αγώνα για το αύριο δεν περισσεύει κάνεις!

Δέσμευσή μου ότι το επόμενο διάστημα θα βρεθώ και πάλι μαζί σας, διότι η “Απόφαση Αλλαγής” δεν τελειώνει εδώ και η μεγάλη επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης θα πρέπει να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου, τόσο για την Ηλεία, όσο και για τη χώρα συνολικά.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους υπόσχομαι ότι δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για το καλό της Ηλείας μας.

Ευχαριστώ και όσους συμπολίτες μας δεν επέλεξαν εμένα, όμως έδωσαν τη δύναμη στους άξιους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο Ηλείας, προκειμένου ο τόπος να ατενίζει πλέον με αισιοδοξία το μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια για την επανεκλογή του, ανήκουν και στον Βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη.

Η επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως ο μεγάλος πυλώνας του προοδευτικού χώρου ξεκίνησε, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό συμπέρασμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε, προκειμένου να αποτελέσει την ισχυρή, σοβαρή και συνεπή αντιπολίτευση που χρειάζεται σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι ο τόπος.

Το καθήκον που έχουμε όλοι μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστά, είναι να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, ολοκληρώνοντας στις 25 Ιουνίου την ολικη επαναφορά του ΠΑΣΟΚ εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ως ο διαχρονικός και όχι ευκαιριακός εκφραστής, απέναντι στις πολιτικές που πρεσβεύει η Δεξιά.

Ως ο μοναδικός φορέας ευθύνης και σταθερότητας, που εγγυάται την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα μας.

Το ΠΑΣΟΚ του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη θα αγωνιστεί υπεύθυνα και πατριωτικά για την πρόοδο της χώρας.

Με το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ εντός και εκτός βουλής, το χαμόγελο σε κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη, σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα επιστρέφει.

Μαζί επιστρέφει και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με τον πράσινο ήλιο ψηλά!

Για μια Ελλάδα που αξίζει να ζούμε, αξίζει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, αξίζει να ονειρευόμαστε!