Έρχεται το “2ο RUN PYRGOS” – * Άνοιξε η πλατφόρμα για συμμετοχές – Δωρεάν για όλους! 

0
219

– Κυριακή 14 Μαΐου στην κεντρική πλατεία Πύργου

«Τρέχουμε στο Ιστορικό Κέντρο»

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πριν από ένα χρόνο το 1ο RUN PYRGOS, έρχεται την Κυριακή 14 Μαΐου, η δεύτερη διοργάνωση, το 2ο RUN PYRGOS. Ο  Δήμος Πύργου προσκαλεί τους δημότες όλων των ηλικιών – παιδιά και ενήλικες – να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης (αφετηρία-τερματισμός).

Το αθλητικό γεγονός συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Πύργου, τη ΔΗΚΕΠ,  το Γραφείο Εθελοντισμού, την ΠΔΕ με τα Αθλητικά σωματεία Γ.Σ. ΑΘΛΗΣΗ, Α.Σ.ΑΙΟΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ, ΝΕΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΣΤΕΪΚΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με τη στήριξη δεκάδων επαγγελματιών της πόλης.

Το φετινό σύνθημα της διοργάνωσης είναι «Τρέχουμε στο Ιστορικό Κέντρο», καθώς η διαδρομή διασχίζει μεγάλο μέρος του ιστορικού κέντρου της πόλης και σημεία που έχουν αναπλαστεί πρόσφατα.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.pirgosathleticevents.gr όπως και στο κιόσκι εγγραφών στην κεντρική πλατεία Πύργου, καθώς επίσης, στο Δημαρχείο, στο Αθλητικό κέντρο AIOLOS SPORTS CENTER, στο Αθλητικό κέντρο RIGAS ATHLETIC CENTER καθώς και στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου (ΓΣ Άθληση).

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στον οριοθετημένο χώρο της Κεντρικής Πλατείας, όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης.

Αγώνα Δρόμου 5 χλμ (Ενήλικες):  Ώρα εκκίνησης 10:45

Αγώνα Δρόμου 2 χλμ.(μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου: Ώρα εκκίνησης 11:30

Αγώνα Δρόμου 1 χλμ.(μαθητές Δημοτικού):  Ώρα εκκίνησης 11:45