Επίσκεψη στην Κρέστενα του υποψηφίου βουλευτή Ηλείας της Ν.Δ. Δημ. Αβραμόπουλου

0
137

Την περιοχή των Κρεστένων επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Ηλεία και πρ. υπουργός Δημ. Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τον πρ. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κλ. Σπ. Σπυρίδωνα, καθώς και πολλούς συνεργάτες του, αρχικά επισκέφτηκε το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο, με τον οποίο συζήτησε ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το δήμο και την ευρύτερη περιοχή.
Ανάμεσα σε αυτά ήταν οι οδικοί άξονες, η αγροτική παραγωγή, οι υποδομές και γενικότερα η ανάπτυξη, σε σχέση με τις ενέργειες που έχουν γίνει επί σειρά ετών από την κεντρική εξουσία.
Ο πρ. Επίτροπος στην Ευρώπη εξέφρασε τη στήριξή του στις ενέργειες της Δ.Α. για την προώθηση θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Εν συνεχεία ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφτηκε το Δασαρχείο Ολυμπίας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και το Νοσοκομείο Κρεστένων, το νέο γραφείο της ΔΗΜΤΟ, ενώ συγχρόνως είχε συναντήσεις με τους κατοίκους της περιοχής, στην κεντρική πλατεία της πόλης.