Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία: Βρέθηκε σε άγριο δάσος η 5χρονη που είχε χαθεί για τρεις μέρες

0
165

 

 

 

Αν και υπήρχαν φόβοι οτι μπορεί να είχε πνιγεί ή να έχει δεχθεί επίθεση από αρκούδες, η 5χρονη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ενός 5χρονου κοριτσιού στο Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας.

Η Zarina Avgonina στις 18 Αυγούστου είχε πάει με την γιαγιά της στο δάσος για να μαζέψουν άγρια μανιτάρια, όμως χάθηκε με αποτέλεσμα, έκτοτε, να ξεκινήσει μία γιγαντιαία επιχείρηση για την ανεύρεσή της.

Μετά τις πρώτες ώρες άρχισαν να εκφράζονται φόβοι οτι λόγο του νεαρού της ηλικίας της μπορεί να έχει πνιγεί σε κάποιο ποτάμι, ενώ οι ανησυχίες για το αν ήταν ζωντανή έγιναν ακόμη μεγαλύτερες όταν στην περιοχή εντοπίστηκαν ίχνη από αρκούδες.

Για αυτό και οι ομάδες αναζήτησης ενισχύθηκαν με ένοπλους άνδρες σε περίπτωση που δεχθούν και εκείνοι επίθεση.

Ο χρόνος περνούσε και οι ελπίδες για την Zarina στέρευαν μέχρι που μετά από τρεις μέρες, έγινε ένα μικρό θαύμα…

Βρέθηκε κρυμμένη σε μέρος του άγριου δάσους και το μόνο πρόβλημά της ήταν τα κουνούπια που την είχαν τσιμπήσει και η αφυδάτωση που είχε υποστεί.

Μάλιστα όταν ο άνδρας που την ανακάλυψε της ζήτησε να μην φοβάται, καθώς η περιπέτειά της τελείωσε, εκείνη του είπε: «Δεν φοβάμαι, απλά διψάω, θέλω να φάω κέικ και να πάω σπίτι μου».

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε αμέσως, καθώς πρώτα έπρεπε να διανυκτερεύσει στο Βοζνεσένσκ, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ξεπεράσει την αφυδάτωση που είχε υποστεί.

πηγή:http://www.gazzetta.gr