Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης, Θεόδωρος Βλαγκούλης

0
345

 

 

 

Συμμετείχε σε εκδήλωση όταν ξαφνικα έχασε τις αισθήσεις του

Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε σήμερα το πρωί ο πολιτευτής με την «Ελληνική Λύση» στο νόμο Ηλείας, Θεόδωρος Βλαγκούλης. Ο Θ. Βλαγκούλης συμμετείχε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξένιας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης του νομού Ηλείας ενάντια στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάρκων περιμετρικά της λίμνης Πηνειού.
Ο Θόδωρος Βλαγκούλης έχοντας μόλις ολοκληρώσει την τοποθέτηση του, επέστρεψε στο τραπέζι όπου κάθονταν, όταν εντελώς ξαφνικά ξάπλωσε με το κεφάλι του πάνω σε αυτό, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Τις πρώτες βοήθειες έσπευσαν αμέσως να του προσφέρουν ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Διονύσιος Καλαματιανός, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης και ο γιατρός στο επάγγελμα Δήμαρχος Ανδραβίδας/ Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέτζας, που εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα του. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των παραπάνω, ο Πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης, δεν κατάφερε να επανέλθει.

 

Image-1__3_

Άμεσα οι δυο βουλευτές με την βοήθεια και άλλων παρισταμένων, τον σήκωσαν στα χέρια τους και τον έβαλαν σε αυτοκινητο το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλο. Παράλληλα είχε ειδοποιηθεί κ το ΕΚΑΒ ώστε να στείλει κινητή μονάδα προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας μιας και η κατάσταση του είχε αξιολογηθεί ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ωστόσο, όταν έφθασε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου ο Θόδωρος Βλαγκούλης είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Νωρίτερα ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης και πρώην υποψήφιος βουλευτής επί σειρά ετών στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, είχε αποσπάσει με την ομιλία του και την τοποθέτηση του το θερμό χειροκρότημα όλων των παρισταμένων τασσόμενος κατά της τοποθετήσεις φωτοβολταϊκών πάνελ γύρω από τη λίμνη του Πηνειού, κάνοντας λόγο για πρόκληση τεράστιας περιβαλλοντολογικής καταστροφής σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του νομού Ηλείας.

πηγή:https://www.protothema.gr/