Έδωσαν μάχη με τα κύματα – Τερμάτισαν στη Ζάκυνθο μετά από 22 χιλιόμετρα κολύμβησης

0
351

 

 

 

Μετά από μια πολύ δύσκολη δοκιμασία που πέρασαν, ο 60χρονος Ιωάννης Λαφαζάνος και ο 56χρονος Στέργιος Λεόπουλος κατάφεραν να κολυμπήσουν πάνω από 22 χιλιόμετρα ξεκινώντας από το Αρκούδι Πελοποννήσου και τερματίζοντας στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στην Παραλία Αργασίου και τον Πύργο Δομενεγίνη. Το επίτευγμα τους είναι σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεκίνησαν την προσπάθεια τους από τις 7.20 το πρωί και τερμάτισαν λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα.

Μαζί τους ήταν και ένα συνοδευτικό σκάφος με τον Σπύρο Πατρινό να είναι μέσα μάλιστα για να τους κατευθύνει προς τον προορισμό τους. Στον τερματισμό τους περίμενε ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, ο οποίος τους συνεχάρη για την επιτυχία. Μάλιστα η χορηγός του συλλόγου η κ. Χριστίνα Τετράδη παρευρέθηκε στον Πύργο Δομενεγίνη για να βραβεύσει τους δυο κολυμβητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Μάλιστα η κ. Τετράδη αναφερόμενοι στην προσπάθεια τους δήλωσε: «Οι άνθρωποι που υπερβαίνουν τον εαυτό τους πρέπει να γίνονται παράδειγμα και έμπνευση για όλους μας!
Αυτό είναι και το σημερινό μήνυμα που εξέπεμψαν οι δύο κολυμβητές. Με σκληρή δουλειά, επιμονή, αφοσίωση στον στόχο και αγάπη γι΄ αυτό που κάνεις, μπορείς να πας μπροστά! Αυτό δεν αφορά μόνο τους κολυμβητές αλλά όλους μας. Γιατί για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας πρέπει να ξεπερνάμε τον εαυτό μας».