Δυτ. Ελλάδα: Ιδιοκτήτης του τσίρκου ο ακροβάτης που έπεσε – Συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις

0
25

 

 

 

Καλά στην υγεία του είναι ο ακροβάτης που έπεσε από μεγάλο ύψος στην χθεσινή παράσταση του Circo Aquatico Bonaccini, όπως υπογραμμίζει η διεύθυνσή του σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο ακροβάτης που έπεσε τυγχάνει να είναι ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του τσίρκου ενώ έχει υποστεί μόνο θλαστικά τραύματα. Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά

Η ανακοίνωση του Circo Aquatico Bonaccini αναφέρει:

«Κατά την χθεσινή (8/11/23) παράσταση του Circo Aquatico Bonaccini  στο Αγρίνιο, ο καλλιτέχνης που εκτελούσε το πολύ θεαματικό ακροβατικό της περιστρεφόμενης Ρόδας, λόγω υπερβάλλοντα ζήλου, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 4-5 μέτρων στο έδαφος κατά την διάρκεια της παράστασης.

Ευτυχώς λόγω της ειδικής εκπαίδευσης των καλλιτεχνών του Τσίρκου και της εξαιρετικά καλής φυσικής του κατάστασης, δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα υγείας, παρά μόνον θλάσεις μυών, στον συγκεκριμένο ακροβάτη , JURGEN BONACCINI, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του Τσίρκου.

Σήμερα μάλιστα εξέρχεται του νοσοκομείου όπου παρέμεινε για προληπτικούς λόγους, με μόνη σύσταση την ανάπαυση λίγων ημερών.

Οι παραστάσεις του CIRCO AQUATICO BONACCINI θα πραγματοποιηθούν κανονικά βάσει του προγραμματισμού τους.

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό και τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους».