Δυτ. Ελλάδα: Γιατί γυναίκα έστειλε ευχαριστήριο στην Τροχαία, που την σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα

0
73

 

 

 

Θετικά σχόλια έχει προκαλέσει η κίνηση ανθρωπιάς από αστυνομικούς της Τροχαίας Ναυπάκτου, που εν ώρα υπηρεσίας βοήθησαν μια μητέρα η οποία ήταν αγχωμένη και σε δύσκολη κατάσταση, γιατί το παιδί της είχε υψηλό πυρετό να ηρεμήσει και να συνεχίσει την πορεία της προς το νοσοκομείο.

Την γυναίκα την είχαν σταματήσει γιατί παραβίασε το όριο ταχύτητας. Οι αστυνομικοί της τροχαίας με την εμπειρία τους εκτίμησαν σωστά την κατάσταση και αφού πρώτα ηρέμισαν την γυναίκα την άφησαν να συνεχίσει την πορεία της. Για το λόγο αυτό η γυναίκα έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον διοικητή και τους αστυνομικούς της τροχαίας.

Συγκεκριμένα, η επιστολή έχει ως εξής;

“Σας γραφω αυτη την επιστολή με σκοπό να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου στο σώμα της Τροχαίας Ναυπάκτου ,όπου το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου καθώς κατευθυνόμουν με ταχύτητα για να παω το παιδι μου στον γιατρο λογω υψηλου πυρετού, οι αντρες της τροχαίας ενω σωστα με σταματησαν λογω ταχυτητας , υπέδειξαν τέτοια κατανόηση και μαλιστα με ηρεμησαν, προκειμένου να φτασω στον προορισμό μου με ασφάλεια.

Καμια φορά εμείς οι πολίτες, ξεχνάμε όταν βλέπουμε τους αστυνομικούς με τις στολές, οτι και οι ιδιοι ειναι γονείς, αδέλφια, παιδιά ,συζυγοι και παρότι πρέπει να εκτελέσουν το καθηκον τους η ανθρωπια υπερέχει!

Ενα μπραβο και ενα ευχαριστω στον διοικητή της τροχαιας Ναυπακτου για τους συναδελφους του.

Με τιμη
Παζαρα Παναγιωτα”

https://www.nafpaktianews.gr/