Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Έτσι επιτέθηκαν οι χούλιγκανς στους φίλους του

0
238

 

 

 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που οι 11 χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη επιτέθηκαν και στους φίλους του Άλκη, οι οποίοι ευτυχώς σώθηκαν από το δολοφονικό “χτύπημα” σε αντίθεση με τον αδικοχαμένο 19χρονο.

Οι 11 χούλιγκανς επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα, φορούσαν μαύρα ρούχα, κουκούλες και σκούφους, ώστε να είναι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Πήγαν οπλισμένοι με μαχαίρια, το δρεπάνι-λάμα των 23 εκατοστών, πτυσσόμενα γκλομπ και λοστούς που χρησιμοποίησαν σε βάρος του Άλκη και της παρέας του.

Η ομάδα πλησίασε την παρέα του Άλκη και τους ρώτησε τι ομάδα υποστήριζαν. Μόλις είπαν “Άρης”, άρχισαν την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους φίλους του Άλκη, ο Α.Β., τοποθέτησε στο στήθος του ένα κράνος για να προστατευθεί. Είχε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Συγκεκριμένα, δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο αριστερό πόδι. Την ώρα που τον χτυπούσαν, προσπαθούσε να βοηθήσει τον Άλκη και δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι. Όταν λιποθύμησε, τον μαχαίρωσαν στο δεξί πόδι και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Το επόμενο άτομο, ο Δ.Κ., που δέχτηκε επίθεση, έτρεξε να σωθεί. Η μανία του ατόμου που κρατούσε το δρεπάνι ήταν τέτοια, που τον τραυμάτισε στον γλουτό και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.  Ο φίλος του Άλκη, Ν.Τ., δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο και έτρεχε να σωθεί.

Προκειμένου να μην τραβήξουν την προσοχή πάνω τους, και τα 11 άτομα συνέχιζαν την καθημερινότητά τους σαν να μη συνέβη τίποτα και πήγαιναν κανονικά στις δουλειές τους.

Ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου ‘Αλκη, στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης, προφυλακίστηκε μετά την απολογία του το μεσημέρι της Δευτέρας (07.02.2022). Ο 23χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από κοινού με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Νωρίτερα, είχαν πάρει προθεσμία οι οκτώ συγκατηγορούμενοί του που συνελήφθησαν την Κυριακή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων.

πηγή;https://www.newsit.gr/