ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ– Αλλάζουμε τον τόπο μας Ο Τάσος Κάπος ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα υποψήφιους

0
73
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πέντε μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου 2023, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αλλάζουμε τον τόπο μας» και υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως Τάσος Κάπος προχώρησε στην ανακοίνωση τεσσάρων ακόμα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, φτάνοντας τους 16.
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ευαίσθητος χώρος και οι ανάγκες του Δήμου και των δημοτών, απαιτούν την δυναμική συμμετοχή μας στην επόμενη εκλογική διαδικασία. Η δημοτική κίνηση «Αλλάζουμε τον τόπο μας» ενισχύεται με νέα στελέχη. «Χτίζουμε» ένα πραγματικά πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από ανθρώπους νέους ηλικιακά και από έμπειρους, που εντάχθηκαν στα κοινά εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς καμία ιδιοτέλεια, με σκοπό να προσφέρουν, από όποια θέση και αν είχαν, για το συνολικό καλό. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να συνεργαζόμαστε, να ακούμε…» ανέφερε ο Τάσος Κάπος, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Γεννήθηκα το 1969 στα Ροδινά Ζαχάρως.
Είμαι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και από το 2000 εργάζομαι ως γυμναστής στο Δημοτικό Σχολείο Ζαχάρως. Στο παρελθόν έχω διατελέσει προπονητής ποδοσφαίρου σε ομάδες και ακαδημίες του Δήμου μας.
Είμαι παντρεμένος με την Ευσταθία Παιδούλια που κατάγεται από τη Νέα Φιγαλεία και έχουμε δύο παιδιά (τον Κωνσταντίνο 16 ετών και τη Μαρία 14 ετών) και ζούμε μόνιμα στη Ζαχάρω.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά καθώς έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ολυμπίας (εκπαιδευτικοί δήμων Ανδρίτσαινας –Κρεστένων και Ζαχάρως-Φιγαλείας) και από το 2010 εκπρόσωπος των συναδέλφων μου στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.
Με ιδιαίτερη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Τάσου Κάπου να ενταχθώ στην ομάδα και να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Ο Τάσος είναι ένας έντιμος και εργατικός άνθρωπος που με τη μόνιμη παρουσία του, την ανιδιοτελή προσφορά του και τις δράσεις του έχει δείξει εδώ και χρόνια τις προθέσεις του για τον τόπο. Η αγάπη,το όραμα και ο χρόνος που έδωσε,δίνει και θα συνεχίσει να δίνει στην κοινωνία μας αποτέλεσαν τον «καταλύτη» της απόφασης μου.
Επειδή η καθημερινή μου ενασχόληση με τα παιδιά κι η αγωνία μου για το μέλλον τους δε μου επιτρέπουν να μένω αμέτοχος ούτε επιθυμώ να δίνω ευκαιρίες σε «κατ’ επάγγελμα πολιτικούς» συντάσσομαι με τον Τάσο Κάπο και την παράταξη.
Με την προσπάθειά μας θέλουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας γιατί το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης ανήκει στους πολίτες του τόπου και ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Δεν υπάρχει χρόνος για δεύτερες ευκαιρίες. Σας καλώ να βοηθήσετε, να συμμετέχετε και να στηρίξετε τον αγώνα που ξεκινάμε προκειμένου να πάμε το Δήμο μας στη θέση που του αρμόζει… ΨΗΛΑ!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΤΑΣ

Ονομάζομαι Βασίλειος Κοντολέτας του Γεωργίου και της Αγγελικής. Γεννήθηκα το 1983 στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Είμαι παιδί τρίτεκνης οικογένειας. Οι γονείς μου διατηρούσαν μαγαζιά στην Ζαχάρω μέχρι την συνταξιοδότησή τους.
Μεγάλωσα στην Ζαχάρω. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Σγούρα και έχουμε αποκτήσει μια κόρη.
Οι σπουδές μου είναι Εκπαιδευτής Υποψήφιων Οδηγών και Τεχνικός Οχημάτων. Τα τελευταία δύο χρόνια ζω στην Αθήνα λόγω διορισμού μου στον ΟΣΥ (Αστικές Συγκοινωνίες Αττικής) ως Οδηγός. Έχω εργαστεί από πολύ μικρή ηλικία των 14 ετών ως σερβιτόρος σε πολλές εκδηλώσεις του τόπου μου.
Η Αγάπη μου για τα κοινά ξεκίνησε από τις διάφορες συμβάσεις μου στον Δήμο ως Οδηγός.
Η υπευθυνότητα, η εμπειρία και η εργατικότητα με χαρακτηρίζουν.
Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφιος και «κατεβαίνω» με τον Τάσο Κάπο γιατί αποτελεί για εμένα, έμπνευση, του έχω εμπιστοσύνη και επιπλέον διαθέτει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για έναν Δήμαρχο την ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ.
Είναι πρόθυμος πάντα να βοηθήσει και να αναδείξει τον τόπο του.
Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από μια συγκροτημένη προσωπικότητα, για τον θεσμό του Δημάρχου, με εμπειρία και αποφασιστικότητα και είμαι βέβαιος πως ο Τάσος Κάπος διαθέτει αυτά τα προσόντα για να πάει ο τόπος μας εκεί που του αξίζει.
Στόχος μου είναι να γυρίσουμε στον τόπο που μεγαλώσαμε και να αγωνιστούμε για αυτόν.
Γιατί ο τόπος που μεγαλώνεις είναι η ζωή σου.
Και είμαστε εμείς η ζωή αυτού του τόπου.


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα το 1978, μέχρι τα 10 μου χρόνια μεγάλωσα στο Μπισχίνι και στη συνέχεια μετακομίσαμε στη Ζαχάρω.
Είμαι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. ενώ ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία σαν έφεδρος Ανθυπολοχαγός το 2004.
Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Στρατηγοπούλου, επίσης Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. και έχουμε αποκτήσει έναν γιο 7 ετών.
Έχω εργαστεί σε τεχνικές εταιρείες στην Αθήνα και από το 2012 έχω επιστρέψει στη Ζαχάρω, όπου με τη σύζυγό μου διατηρούμε Τεχνικό γραφείο.
Επέλεξα να επιστρέψω και να ζήσω εδώ όπου μεγάλωσα, για να συνεισφέρω και να δημιουργήσω σε αυτόν τον ευλογημένο, αλλά δυστυχώς παραμελημένο τόπο.
Διαπιστώνοντας τις δυνατότητες της περιοχής μας για ανάπτυξη και προοπτική ώστε να αποτελέσει σημαντικό πόλο της Νότιας Ηλείας, δέχτηκα με ευχαρίστηση την πρόσκληση του Τάσου Κάπου να συμμετέχω στον αγώνα του, για να πάμε μπροστά την περιοχή μας και να της δώσουμε αυτό που της αξίζει.
Σε λίγους μήνες θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές και θα εκλέξουμε τον Δήμαρχο για την επόμενη περίοδο.
Ο τόπος μας δεν πάει καλά. Ένας τόπος με τόσες ομορφιές και προοπτικές ανάπτυξης έχει μείνει στάσιμος.
Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο με γνώση, ικανότητα και αποφασιστικότητα να ηγηθεί και να λύσει τα θέματα που μας απασχολούν.
Ο Τάσος Κάπος έχει αυτά τα προσόντα και είναι ο Δήμαρχος που μπορεί να φέρει αποτελέσματα.
Σ’ αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα δηλώνω πως θα είμαι στο πλευρό του.


ΑΚΡΙΒΗ ΤΡΙΜΗ

Γεννήθηκα στο Τορόντο Καναδά το 1983.
Μετακόμισα με την οικογένειά μου στην Ελλάδα όταν ήμουν 10 ετών.
Από τότε ζω στην Ζαχάρω.
Είμαι παντρεμένη με τον Άγγελο Δούκα και έχουμε ένα γιο 10 ετών.
Εργάζομαι στονχώρο της εστίασης.
Μετά από ώριμη σκέψη και επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω δεν θέλω να κρίνω με λόγια από έξω αλλά να βοηθήσω με πράξεις και έργα, αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Τάσου Κάπου, προκειμένου να συνδράμω με ανιδιοτέλεια στην βελτίωση της καθημερινότητας μας και του τόπου μας.
Ο Τάσος είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη και όνειρα για τον τόπο μας, ως επιτυχημένος επιχειρηματίας πιστεύω πως θα κάνει ότι καλύτερο για τον τόπο του. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να βοηθήσω κι εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις, να πάμε τον τόπο μας μπροστά, «εκεί που του αξίζει», όπως λέει κι ο ίδιος.
Πιστεύω πως η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η ενσυναίσθηση προς όλους τους πολίτες του Δήμου μας θα συμβάλουν στη λήψη αποφάσεων με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.
Στόχος του συνδυασμού μας, αλλά και δικός μου προσωπικά, είναι να ακούμε τους συμπολίτες μας με προσοχή, να αφουγκραζόμαστε τα θέλω τους, να σταθούμε στο πλευρό τους και να χαράξουμε από κοινού την πορεία για ένα νέο Δήμο Ζαχάρως, πιο ασφαλή και πιο συγκροτημένο.