ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ Ξενάγηση του αντιδημάρχου Πύργου και υπεύθυνου Γραφείου Εθελοντισμού ΓιάννηΠλεμμένου στα κεντρικά γραφεία της «Κιβωτού του κόσμου

0
294

 

 

 

Ενίσχυση δεσμών με μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πύργου και «Κιβωτού του κόσμου»

 

Συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της «Κιβωτού του κόσμου» είχε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος με την τον γενικό διευθυντή του Οργανισμού Αναστάση Ιωσήφ και την υπεύθυνη του χώρου Άντυ Θεοδωρακοπούλου.

Ο κ. Πλεμμένος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους και τις διδακτικές αίθουσες  καθώς και να γνωρίσει από κοντά τα δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών που έχουν βρει καταφύγιο στην «κιβωτό». Επιπλέον ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους για όλες τις δράσεις του Οργανισμού που πολλαπλασιάζονται διαρκώς ακολουθώντας το όραμα του πατέρα Αντώνιου, ιδρυτή της «Κιβωτού του κόσμου».  Μάλιστα ένα από τα βασικά θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση ήταν η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πύργου και του οργανισμού, το επόμενο διάστημα.

«Ο Δήμος Πύργου στηρίζει τις πρωτοβουλίες όλων των ανθρώπων της «Κιβωτού του κόσμου». Όλων, όσοι εργάζονται αλλά και συμβάλλουν με κάθε τρόπο για να καλυτερεύσουν τη ζωή των παιδιών που χρειάζονται την στήριξη και τη βοήθεια όλων μας. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους και σύντομα η συνεργασία μας θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο με μνημόνιο συνεργασίας» δήλωσε ο κ. Πλεμμένος μετά την επίσκεψή του στα γραφεία του Οργανισμού. Επιπλέον ο κ. Πλεμμένος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του μπαζάρ του οργανισμού όπου εκτίθενται δημιουργίες των παιδιών, στηρίζοντας μέσω του Γραφείου Εθλεοντισμού αυτή την προσπάθειά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Κιβωτός του κόσμου» και ο πατέρας Αντώνιος ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στα βραβεία εθελοντών που διοργάνωσε πριν λίγους μήνες για πρώτη φορά ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού όπου τιμήθηκαν δεκάδες  εθελοντές για την αλτρουιστική τους δράση.

Ο κ. Πλεμμένος, ενημέρωσε τους υπεύθυνους ότι ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού προγραμματίζει μια σειρά αποστολή τροφίμων μακράς διαρκείας στο πιο κοντό παράρτημα της «κιβωτού» και συγκεκριμένα στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση το καλοκαίρι να επισκεφτούν με τα παιδιά την περιοχή στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών που διοργανώνει ο Οργανισμός