Δημήτρης Αβραμόπουλος: Δίνει μάχη για να μπει στη νέα Βουλή

0
86

 

 

Αβέβαιη φαίνεται η είσοδος του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη νέα Βουλή που προκύπτει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρώην επίτροπος κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας.

Με καταμετρημένο το 93,60% των ψήφων στην Ηλεία, η Νέα Δημοκρατία κερδίζει δύο έδρες, μία λιγότερη σε σχέση με τις εκλογές του 2019. Επιπλέον, σύμφωνα με εκτιμήσεις και πληροφορίες, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δίνει μάχη ψήφο με ψήφο για να είναι εκείνος που θα καταλάβει τη μία του νομού Ηλείας.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο πρώην επίτροπος και νυν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε αμέσως μετά τα εξής:

«Σήμερα (σ.σ. 21.05.2023) είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Αυτές είναι οι εκλογές. Εγώ ασκώ το εκλογικό μου δικαίωμα, εδώ στο Αυγείο, στη γενέτειρα του πατέρα μου, εδώ που ξεκίνησα τα παιδικά μου χρόνια με τα πρώτα όνειρα για τη ζωή.

Σήμερα έχω επιστρέψει στην Ηλεία με σκοπό να συμμετάσχω και να συμβάλλω με όλους τους άλλους για να πάει αυτός ο τόπος μπροστά. Εύχομαι το εκλογικό αποτέλεσμα να δώσει δύναμη, ελπίδα και προοπτική πάνω απ’ όλα στον ελληνικό λαό και βέβαια στην αγαπημένη μας Ηλεία. Μέσα από σχέσεις συνεννόησης, συνεργασίας μπορούμε να δούμε αυτόν τον τόπο να πηγαίνει μπροστά και ψηλά».

πηγή: newsit.gr