Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, υπευθύνου Κ.Ο. για θέματα ανάπτυξης

0
130

 

 

 

Ώρα για δουλειά και όχι για δηλώσεις.

Μπορεί τελικά τα καταστήματα να μην ανοίγουν όλες τις Κυριακές του χρόνου, σίγουρα όμως ο κ. Γεωργιάδης θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν δίνει συνεντεύξεις τις Κυριακές.

Οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν «ειδήσεις» και διαψεύσεις που τους αναστατώνουν και τους απορρυθμίζουν. Η αγορά χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια ως προς τις συνθήκες, απαιτεί αξιοπιστία και συνέπεια από την πολιτική ηγεσία.

Καλούμε τον κ. Γεωργιάδη να ισορροπήσει μεταξύ της επικοινωνιακής εικονικής πραγματικότητας που θέλει να πείσει τους πολίτες ότι συμβαίνει επί των ημερών του στο νευραλγικό υπουργικό θώκο που ανέλαβε και της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνουν οι επαγγελματίες, οι μικρομεσαίοι και οι εργαζόμενοι.

Η ρύθμιση των κόκκινων δανείων, η ουσιαστική εφαρμογή στην εξωδικαστικού συμβιβασμού και η επιτάχυνση των επενδύσεων απαιτούν λιγότερα λόγια και περισσότερη δουλειά. Είναι θέματα πολύ σημαντικά για το Κίνημα Αλλαγής, και στα οποία θα συμβάλλουμε με τη δική μας θετική πρόταση.

Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του κ. Γεωργιάδη πάνω στα θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων, με επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι οποίοι αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας.

Γιατί στον πυρήνα της πολιτικής θα πρέπει πάντα να κυριαρχεί ο άνθρωπος.

#kinima_allagis #Συνεχίζουμε

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει