Η Χρύσα Φώσκολου για την πιο δύσκολη της στιγμή στον αέρα

0
145

 

 

 

“Ένιωσα ανήμπορη να μεταδώσω αυτές τις στιγμές και ακόμα και σήμερα με ακολουθούν οι εικόνες αυτής της τραγωδίας” εξομολογήθηκε η Χρύσα Φώσκολου.

Η Χριστίνα Φώσκολου μίλησε στην Real και στην Πολυξένη Καραμίχα για τις δυσκολίες της δουλειάς ενός δημοσιογράφου και την στιγμή που ένιωσε πως δεν μπορεί να μεταδώσει το ρεπορτάζ.

Δύσκολα ωράρια, απαιτητική δουλειά. Έχεις κάνει προσωπικές θυσίες;

Η γνώμη μου είναι πως δεν μπορείς να κάνεις καλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έχω θυσιάσει αρκετά αλλά δεν το μετανιώνω. Η δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Θα ήθελα, όμως, να μην αναγκάζομαι να παρατάω τους φίλους μου όταν είμαστε έξω σε κάποιο μαγαζί γιατί πρέπει να γυρίσω να κοιμηθώ.

Η τηλεόραση θέλει γερό στομάχι; Υπήρξε κάτι που σε δυσκόλεψε;

Η τηλεόραση δεν συγχωρεί, είναι ένας χώρος με σκληρό ανταγωνισμό και σίγουρα θέλει γερό στομάχι. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις, που έχουμε την υποχρέωση να αντιμετωπίσουμε χωρίς συναισθηματισμούς.

Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο επάγγελμα, ήταν τον Ιούλιο του 2018 στην πυρκαγιά στο Μάτι. Ένιωσα ανήμπορη να μεταδώσω αυτές τις στιγμές και ακόμα και σήμερα με ακολουθούν οι εικόνες αυτής της τραγωδίας.

Είναι εύκολο να αποδεχθεί ο χώρος μια πολύ νέα γυναίκα στον χώρο της ενημέρωσης;

Όχι, δεν είναι εύκολο αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μια νέα γυναίκα γίνεται πιο δύσκολα αποδεκτή από ότι ένας νέος άνδρας στον τομέα της ενημέρωσης. Όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς και επιμονής.

Παλαιότερα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για την ενημέρωση, τώρα βλέπεις ολοένα και περισσότερους νέους ανθρώπους να θέλουν να ενταχθούν στον ενημερωτικό τομέα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό.

πηγη΄:https://www.newsit.gr/