Χρήστος Γαβράς: “Συμβάλλω με κάθε δημιουργική διάθεση για τον Πύργο μας- Ο Δήμος Πύργου με περισσότερους βηματισμούς πιο μπροστά και πιο ψηλά”

0
29

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ : Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ …

Συμβάλλω με κάθε δημιουργική
διάθεση για τον Πύργο μας !

ΣΤΗΝ «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στην διαδρομή μου μέχρι σήμερα για τα κοινά του τόπου μας, είτε αυτά αφορούσαν όλη την Ηλεία, είτε ειδικότερα τον Πύργο μας, ακολούθησα και ακολουθώ τις αρχές της ειλικρίνειας και της συνέπειας εκφράζοντας πάντα ξεκάθαρα τις απόψεις μου για αυτά που πίστευα ότι μας θέτουν σε μια καλύτερη μοίρα.

Το ίδιο ακριβώς με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα είμαι έτοιμος να κάνω και τώρα. Σε μια εκλογική «μάχη» που αφορά στο αύριο μιας περιοχής που θέλει να κάνει περισσότερα βήματα «κερδίζοντας» η ίδια και οι άνθρωποί της την δυναμική τους πορεία στο μέλλον.

Αναγνωρίζω ότι σε αυτά τα βήματα έχει τροχιοδρομήσει την δική της παρουσία η παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ» του Δημάρχου μας Τάκη Αντωνακόπουλου.

Εκτιμώ επίσης, ότι ο ίδιος διαισθάνεται τον βαθμό υψηλής ευθύνης για να πάει το Δήμο Πύργου μόνο μπροστά, φέρνοντας μια μεγάλη αλλαγή που ξεκίνησε στην πρώτη θητεία και θα συνεχισθεί με την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς το πρόσωπό του.

Με αυτές τις σκέψεις και με κάθε δημιουργική διάθεση να συμβάλλω και εγώ από την πλευρά μου θέλοντας τον Δήμο Πύργου πιο ψηλά και πιο δυνατά στην Περιφέρεια και σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Με δημότες που θα μπορούν να έχουν ποιότητα ζωής και με υπηρεσίες που θα μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας σύγχρονης πόλης σε μια φιλική ανθρώπινη και κοινωνική Αυτοδιοίκηση. Τέτοια που θα εξυπηρετεί άμεσα τον πολίτη και θα είναι σε θέση να αξιοποιεί τις δυνατότητες των Νέων μας

Γιατί τους Νέους τους θέλουμε εδώ, κοντά μας να αποτελούν κινητήρια δύναμή του τόπου αναπτύσσοντας τις ιδέες και τις πρακτικές τους που θα συνδεθούν και με τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ώστε να εξασφαλισθούν υγιείς συνθήκες και κίνητρα για την παραμονή τους.

Ο Δήμος Πύργου με την συνεργασία όλων μας με ενωτικές και συλλογικές πρακτικές και με διαρκή δουλειά προς μια τέτοια κατεύθυνση θα τα καταφέρει ακόμη καλύτερα . Η επιτυχία του σε δρόμο ανάπτυξης είναι ζητούμενο για όλους μας