Ατύχημα σοκ για 13χρονο – Κάγκελο του καρφώθηκε στον μηρό

0
160

 

 

 

Ο 13χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από το κάγκελο στο πόδι του, καθώς δίχως υπερβολή του καρφώθηκε στον αριστερό μηρό. Αμέσως στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μην μπορούν να απεγκλωβίσουν το παιδί από τα κάγκελο και έτσι κλήθηκε και η πυροσβεστική στο σημείο.

Οι πυροσβέστες αφαίρεσαν μέρος του κιγκλιδώματος και το παιδάκι τραυματισμένο και με το υπόλοιπο κάγκελο μέσα στο πόδι του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Η περιπέτεια όμως συνεχίστηκε, καθώς δεν μπορούσε να περάσει στο δωμάτιο νοσηλείας έχοντας σφηνωμένο το κομμάτι σίδερο στο πόδι του.

Η πυροσβεστική κλήθηκε και πάλι και έκανε νέα προσπάθεια, αυτή τη φορά μέσα στο Παίδων προκειμένου να αφαιρεθεί το κάγκελο από το πόδι του παιδιού. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να βγάλουν και άλλο κομμάτι σίδερο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στον αριστερό μηρό. Αφαιρέθηκε το τελευταίο κομμάτι από το κάγκελο που είχε μένει μέσα στο πόδι του με την επέμβαση να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Ο 13χρονος πλέον αναρρώνει στο δωμάτιο του στο νοσοκομείο Παίδων έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο.

πηγή:https://www.newsit.gr