Αρωγή με προσωπικό και μέσα στους πλημμυροπαθείς δήμους- Αποστολή βοήθειας από το δήμο Αρχ. Ολυμπίας

0
136

Εθελοντές από το δήμου Αρχ. Ολυμπίας πρόκειται να μεταβούν στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, με σκοπό την παροχή βοήθειας στους κατοίκους αλλά και εργαζόμενους που δοκιμάζονται σκληρά από τα πρωτοφανή ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ήδη για το ζήτημα αυτό ο σύλλογος εργαζομένων δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας και Ζαχάρως, με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
«Αυτές τις δύσκολες ώρες οι εργαζόμενοι όλων των δήμων είναι στους δρόμους και δίνουν τη μάχη με τα ακραία φυσικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα μας.
Δίνουν και την ψυχή τους στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία, όπως έδιναν τη μάχη με τις φονικές πυρκαγιές.
Αυτοί οι ήρωες σώζουν ζωές και περιουσίες και κρατούν με πενιχρά μέσα την κοινωνία όρθια.
Ας το καταλάβουν επιτέλους οι αρμόδιοι ότι χρειαζόμαστε περισσότερα χέρια, περισσότερα μέσα και στήριξη στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι όλων των δήμων.
Η σκέψη μας βρίσκεται στους πληγέντες συνανθρώπους μας, αλλά και στους ήρωες συναδέλφους μας που προσφέρουν με αυταπάρνηση τη βοήθειά τους.
Αξιότιμοι κ. Δήμαρχοι, έχουμε την τιμή και την υπερηφάνεια να σας δηλώσουμε ότι οι δήμοι μας διαθέτουν εκπαιδευμένο προσωπικό στη διαχείριση φυσικών καταστροφών το οποίο διατίθεται εθελοντικά να συνδράμει τους πλημμυροπαθείς τόσο με τη προσωπική τους εργασία, όσο και με τα κατάλληλα μέσα και μηχανήματα, εφόσον το επιθυμείτε.
Η διάθεση των συναδέλφων μας για παροχή βοήθειας είναι ισχυρή, ειλικρινής και αυτονόητη.
Αναμένουμε τις ενέργειές σας.
Τέλος αποστέλλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε κουράγιο σε όλους τους πληγέντες συνανθρώπους μας».