Απίστευτο! 47χρονος ήταν νεκρός στις τουαλέτες του νοσοκομείου Αττικόν για τουλάχιστον τρεις ημέρες! Τον κατάλαβαν από την έντονη δυσοσμία

0
97

 

 

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, που έρχεται να επιβεβαιώσει το… βουνό από προβλήματα που ταλανίζουν το ΕΣΥ.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ένας 47χρονος βρισκόταν νεκρός στις τουαλέτες του νοσοκομείου για -τουλάχιστον- τρεις ημέρες και τελικά εντοπίστηκε από το προσωπικό, λόγω της έντονης και δυσάρεστης μυρωδιάς. Ο άνδρας ήταν τοξικομανής και εισήχθη στο Αττικόν, λόγω προβλημάτων υγείας που του είχε προκαλέσει η χρήση ναρκωτικών.

Οι γιατροί της Πνευμονολογικής – Νευρολογικής κλινικής του είχαν κάνει πειθαρχικό εξιτήριο, καθώς – σύμφωνα με το ρεπορτάζ- δημιουργούσε προβλήματα και δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις τους.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε στις τουαλέτες, τρυπημένος από μία σύριγγα. Εκτιμάται, ότι βρισκόταν εκεί νεκρός για τουλάχιστον τρεις ημέρες. Όπως υποστήριξαν οι καθαρίστριες, δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και θεώρησαν ότι ήταν κάποιος μέσα. Έτσι δεν μπήκαν να καθαρίσουν, με αποτέλεσμα η σορός να γίνει αντιληπτή από την έντονη δυσοσμία.

newsit.gr