Ανδρέας Μικρούτσικος: Έμεινα με 0 ευρώ από εκεί που είχα μια περιουσία που θα ζούσα άνετα

0
324

 

 

 

 

Όσα εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Για τις τρεις φορές που βρέθηκε πλάι στον θάνατο μίλησε από καρδιάς ο Ανδρέας Μικρούτσικος, την Καθαρά Δευτέρα, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

«Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά.

Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά. Έπαθα πνευμονικό οίδημα δυο μέρες μετά τον θάνατο του Θάνου.

Ήμουν μόνος στο σπίτι, πρόλαβα να πάρω τον γιο μου για να τον χαιρετήσω και με έσωσε γιατί ήρθε, με πήρε και εγώ είχα ξαπλώσει με συγκεκριμένο τρόπο για αν μη με βρουν κάτω.

Αναπνοή μηδέν, τίποτα. Μετά από τρεις μέρες ανοίγω τα μάτια μου και δεν το πιστεύω ότι βλέπω ανθρώπους στην εντατική διασωληνωμένος.

Με γλίτωσαν και το θεώρησαν θαύμα μέχρι και οι γιατροί. Παλμοί ανύπαρκτοι, τίποτα» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μετά εκεί που συνερχόμουν, τσίμπησα έναν πυρετό και είχα τρεις μήνες το καλοκαίρι στον Ευαγγελισμό με εγχειρήσεις, με σηψαιμία και δύο φορές έφτασα στο όριο και με γλίτωσαν».

«Να καταλάβεις, μου βρήκαν και μου έβγαλαν καρκίνους και θεωρήθηκε πταίσμα. Δηλαδή όταν παθαίνεις σηψαιμία και δεν χτυπιέται, δεν βλέπεις μπροστά σου.

Συνήλθα όμως, γύρισα τρεισίμησι μήνες, νόμιζα ότι θα μείνω μόνιμα, δεν μπορούσα να περπατήσω» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως αλλά είμαι καλά, μην λέω πολλά».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4» αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα χρήματα, μιλώντας για το γεγονός ότι από εκεί που είχε μια μεγάλη περιουσία που θα του προσέφερε μια καλή ζωή έμεινε χρεωμένος και χωρίς λεφτά.

 

πηγή:https://www.newsit.gr/