Η Αγγελική Γεωργιοπούλου υποψήφια με τη «Νέα Πορεία»

0
166

Η νέα γενιά στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα.

Η Αγγελική Γεωργιοπούλου υποψήφια με τη «Νέα Πορεία»

Η νέα γενιά βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και της παράταξης «Νέα Πορεία». Με έμφαση στις φρέσκιες ιδέες, στην ανανέωση και την όρεξη για προσφορά στον τόπο, η «Νέα Πορεία» ανακοινώνει ως υποψήφια για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, την Αγγελική Γεωργιοπούλου.

Η Αγγελική Γεωργιοπούλου, που αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, ανήκει στην νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που έβαλε τον τόπο σε αναπτυξιακή πορεία και θέλουν μαζί του να δημιουργήσουν ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω ακράδαντα στις γνώσεις και τις ικανότητες του Δημάρχου. Η προσφορά του στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Αγγελική Γεωργιοπούλου.

«Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως η Αγγελική Γεωργιοπούλου, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Μαζί με νέους ανθρώπους όπως Αγγελική μπορούμε να σχεδιάσουμε ακόμα καλύτερα το μέλλον του Δήμου μας! Στηριζόμαστε στις γνώσεις τους και στις ιδέες τους!», επεσήμανε από την πλευρά του δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καλωσορίζοντας την Αγγελική Γεωργιοπούλου στη «Νέα Πορεία».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αγγελική Γεωργιοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Ανδραβίδα. Αποφοίτησε από το ΓΕΛ Ανδραβίδας και στην συνέχεια ακολούθησε σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Μιλά δύο ξένες γλώσσες. Έχει εργαστεί στην οικογενειακή της επιχείρηση καθώς και στους τομείς του τουρισμού και της βιομηχανίας τροφίμων.