3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης: Στη Θεσσαλονίκη ο «Διόνυσος» Πύργου

0
45

Παρόντες από το Σωματείο Εστίασης ο πρόεδρος Νίκος Τζαμαλής, ο γραμματέας Θανάσης Μπούκλης και η ταμίας Αλεξία Γεωργοπούλου

Στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης με θέμα «Εστίαση: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα», που διοργανώνουν η «Estiasi Greece» και η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης, συμμετέχει τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαρτίου το Σωματείο Εστίασης «Διόνυσος» Πύργου.

Το συνέδριο φιλοξενείται στο «Lazart Hotel Trademark Collection» στη Θεσσαλονίκη, και κατά τη διάρκεια του θα συζητηθούν θέματα για τον μετασχηματισμό της εστίασης με στόχο τη βιωσιμότητα ενός δυναμικού κλάδου της ελληνικής οικονομίας.

Εκπρόσωποι του κλάδου, άνθρωποι από την γαστρονομία, το marketing, τη διαφήμιση, την πολιτεία, τους θεσμούς τοποθετούνται και συζητούν για την εστίαση ως κυρίαρχο κλάδο στην Ελλάδα, για την άρρηκτη σχέση του με τον τουρισμό, για τους νόμους και τα αδιέξοδα που καλείται να διαχειριστεί, για τον πληθωρισμό και τις συνέπειες του, για την ενέργεια ως μάστιγα της τελευταίας περιόδου, για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, για την φορολογική συμμόρφωση, για τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες που έρχονται να δημιουργήσουν νέες ανάγκες. Πάνω από 20 ενότητες και πάνω από 30 ομιλητές θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα του συνεδρίου.

«Ο σύλλογός μας θα παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου με αντιπροσωπεία του προεδρείου του», τονίζει ο πρόεδρος του «Διόνυσου», Νίκος Τζαμαλής.

«Έπειτα από μια δύσκολη περίοδο, όπου δοκιμάστηκε ποικιλόμορφα η βιωσιμότητα του κλάδου της εστίασης, οι εκπρόσωποί του θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε λύσεις στα προβλήματα, τις παθογένειες και την καθημερινότητα, αλλά και να θέσουμε τους νέους στόχους, να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μιας νέας εποχής, μέσα από τις εργασίες του συνεδρίου», προσθέτει ο κ. Τζαμαλής που μαζί με τον γραμματέα Θανάση Μπούκλη και την ταμία Αλεξία Γεωργοπούλου (ΦΩΤΟ) απαρτίζουν την αντιπροσωπεία του «Διόνυσου» που συμμετέχει στο συνέδριο.

Σημειώνεται πως το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

πηγή : iliaenimerosi.gr