0
88

Επίσκεψη Βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Νικολακόπουλου στην εμπορική αγορά της Βάρδας

«Στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!»

Εξέθεσε λειτουργικά ζητήματα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής

Με ακατάπαυστους ρυθμούς συνεχίζει την περιοδεία του ο Yποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, αυτή τη φορά στα εμπορικά καταστήματα, και καταστήματα εστίασης και αναψυχής της Βάρδας.
Συνομίλησε με πολίτες, εργαζόμενους, και καταστηματάρχες για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, και τα θέματα που τους απασχολούν, τονίζοντας την στήριξή του στις τοπικές επιχειρήσεις!
Εισπράττοντας από τους πολίτες εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και βεβαιότητα για την νίκη υπέρ της Νέας Δημοκρατία.

«Ενίσχυση και υποστήριξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας»
Στη συνέχεια ο Βουλευτής Ηλειας επισκέφθηκε το ΚΥ Βαρδας, όπου συζήτησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για τα θέματα που τους απασχολούν, και για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.
Ο βουλευτής τους διαβεβαίωσε ότι η αναβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης αποτελεί κεντρική προτεραιότητα της Κυβέρνησης, δηλώνοντας πως, «προτεραιότητά μου, η ενίσχυση και υποστήριξη των Κέντρων Υγείας, και των Περιφερειακών Ιατρείων, προκειμένου να παρέχονται στους συμπολίτες μας πληρέστερες υπηρεσίες Υγείας.»
Τέλος, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος επισκέφθηκε και το πρώην Δημαρχείο της Βάρδας, εκεί συνομίλησε με τους υπαλλήλους που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.